MUIS ble grunnlagt i 1998 av Mats J Uldal. Etter hans bortgang i 2016 ble det raskt bestemt at hans skole og  fantastiske livsverk skulle videreføres av hans nærmeste medarbeidere.

 

OLE ERIK HOLMAAS -  TFT-terapeut (MNLH), TFT-instruktør og rektor MUIS

oleholmaasHolmaas er en av Norges mest erfarne TFT-terapeuter og har hatt egen praksis i Bergen siden 2003. Som instruktør i MUIS siden 2006 er han også en av landets mest erfarne TFT-instruktører. Han var Mats Uldal sin nærmeste medarbeider fra 2003 og fram til hans død i  2016 og har vært en viktig bidragsyter i utviklingen av TFT i Norge (se OM TFT). Holmaas har vært på TFT-oppdrag i flere land i Europa, Afrika og Asia. Holmaas har nå overtatt hovedansvaret for MUIS. 

Holmaas er også utdannet innen NLP og coaching. Fra tidligere har han lang erfaring fra administrasjon og ledelse i næringslivet. Han har også arbeidet nærmere 10 år som miljøarbeider med hovedvekt på rusmisbrukere og personer med psykriatiske lidelser. I sine yngre år var han aktiv håndballspiller med seks år i eliteserien.

 For mer info, se www.tftcoaching.no

 

STEIN KÅRE TYTINGVÅG:

Stein Kåre Tytingvåg har lang erfaring som sykepleier fra sykehus innen kirurgi  og medisinske avdelinger, fra sykehjem som både sykepleier og leder. Han har vært høgskolelærer i flere fag i sykepleierutdanningen ved Høgskolen i Fredrikstad. Han er også utdannet innen gestaltveiledning, coaching, som mental trener og innen TFT.

Han har siden 2010 hatt eget firma med kursvirksomhet innen organisasjonsveiledning- og coaching, både individuelt og for grupper og arbeidet som mental trener. De siste årene er det blitt mer og mer TFT. Både ved å hjelpe enkeltpersoner som søker hjelp og ved å gå inn i bedrifter. Dette hjelper den enkelte ansatte til et lettere, bedre og rikere liv. Og samtidig reduseres også sykefravær/mentalt fravær  til stor effekt også for bedriften

 

 

BITTA R.WIESE 

Bitta

Bitta var instruktør for Mats Uldal International School of TFT AS fra 2009 til 2013. Hun har arbeidet som Reg. Tankefeltterapeut MNLH siden 2008, og jobbet som frivillig for Mats Uldal i fem år for å utvikle skolen/undervisningsmateriellet og bygge opp et nettverk av kvalitetssikrede TFT-terapeuter. Hun sluttet i 2013 for å videreutvikle sin egen bedrift Wiese Consult.

 

Bitta tar ikke lenger mot klienter, men fortsetter å spre TFT ved å undervise og holde foredrag. Hun er forfatter av «The Book on Quantum Leaps for Leaders – The Practical Guide to Becoming a More Efficient and Effective Leader from the Inside Out”. Bitta er medstifter av den humanitære stiftelsen Strong Again (2011), ATL Europe (Association of Transformational Leaders - 2012) og The Network for Transformational Leaders (2017).

Bitta har takket ja til å ta freelance instruktøroppdrag for dem som ønsker å føre kunnskapen fra gamle MUIS videre.

For mer informasjon om Bitta, se www.wieseconsult.com

 

METTE ROSSELAND: